UTOPIA

UTOPIA IN 10 STAPPEN®

Utopia in 10 stappen is een nieuwe, doeltreffende en integrale methodiek om mensen en organisaties toe te rusten op de wereld van transitie, flexibilisering, delen en verbinden. UTOPIA in 10 stappen is geschikt voor organisatie en individu.

UTOPIA in 10 stappen® inspireert mensen tot beweging. In 10 stappen krijgt u helderheid in de sense of urgency van beweging in uw bedrijf én van uzelf. Leiderschap, Oplossingsgericht werken, Durftevragen en Doen staan centraal. U leert de methodiek, zodat u er zelf mee aan de slag kunt en naar huis gaat met concrete stappen voor uw praktijk. UTOPIA in 10 stappen® wordt ingezet bij organisatie- en visieontwikkeling, (cultuur-)verandering, reorganisatie, fusie, team- en talentontwikkeling. UTOPIA in 10 stappen kan bestaan uit: een training (van een dagdeel tot een aantal dagen), follow-up, train-de-trainer en inspiratiesessies. Inclusief werkvormen, toolkit en een boekje.

UTOPIA & Werk® laat je kijken naar jezelf, je oude werk, je nieuwe werk, je dromen en uitdagingen. Maar het inspireert ook om aan de slag te gaan, mogelijkheden te zien, regisseur te zijn van je eigen succes, te komen tot co-creatie, te netwerken en het daadwerkelijk zetten van stappen. UTOPIA & Werk® wordt ingezet bij loopbaan- en talentontwikkeling. Voor een organisatie, team, groep of individu.

Voor meer informatie of het boeken van een training kunt u contact opnemen met grondlegger Yvonne Beckers via beckers@puur.nu. Wilt u deelnemen aan een geplande training? Kijk dan in onze agenda wanneer die plaatsvindt. U kunt onze trainingen ook vinden onderaan de pagina bij de knop ‘Trainingen’.